Educación
AMBIENTAL

@marià marí

Des del Servei d’Educació Ambiental del GEN-GOB, us donam la benvinguda al curs escolar 2023-2024. Tornem a oferir una variada i complerta oferta d’activitats per tal que el professorat dels centres pugueu complementar la tasca educativa a les aules. A més a més, com a novetat per aquest curs tornem a incloure activitats a Can Toni d’en Jaume Negre, la finca que tenim en custòdia. Aquestes activitats a can Toni es proposen en una oferta diferenciada. Esperem que us agradi el que hem preparat!

Sol·licituds: cal que envieu un correu electrònic a l’adreça educaciogen@gmail.com, indicant nom del centre, curs, nombre d’alumnes, activitat escollida, nom del professor/a de referència i una proposta de dia i hora aproximada en què us aniria bé fer l’activitat. Ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar la sol·licitud i altres detalls tècnics de l’activitat.
Desplaçament
: la gestió i la despesa del transport corre a càrrec del centre.

Curs 2023-2024

Oferta a can Toni d’en Jaume Negre

Finca en custòdia a sant Llorenç de Balàfia

Després d’uns anys sense activitats educatives a can Toni, aquest curs 2023/24 tornem a posar aquest espai a disposició dels centres escolars amb activitats molt especials i creades expressament per aprofitar aquest fantàstic espai i la casa pagesa. Hi ha una gran novetat Can Toni 1940, així com activitats de coneixement de la natura (amb variants de flora o de fauna) i altres específiques per atracar les nostres tradicions als més petits.

Podeu consultar o descarregar l’oferta a can Toni d’en Jaume Negre a continuació

Oferta general

Activitats per a desenvolupar als centres, a can Casals o itineraris a espais naturals

Per aquest curs comptem amb una gran varietat de tallers adaptats als diferents cicles educatius. Aquest tallers es desenvolupen bé al centre o bé a can Casals, la seu del GEN-GOB. Trobareu a la nostra oferta alguns dels tallers tradicionals (fer paper reciclat, coneixem les tortugues de terra, …) així com algunes novetats (tallers d’astronomia, pol·linitzadors,…) i l’escape room de la posidònia que vam possar en marxa el curs 2021-22.

Un altre tipus d’activitats incloses a l’oferta serien els itineraris a espais naturals de l’illa d’Eivissa tant per primària com per secundària. Destaca especialment la visita a ses Feixes, però també hi ha possibilitat de conèixer es Brolls de Buscastell.

Podeu consultar o descarregar l’oferta educativa a continuació

Síguenos en las redes:

Curso plástic 0: