Dues noves activitats per aquesta setmana

Després de l’èxit de la primera activitat del programa Viu la Natura, vine a can Casals de fa uns dies, aquesta setmana tenim programa doble.

Efectivament, després del taller que ens va permetre conèixer als liquens, unes meravelles de l’evolució que moltes vegades passen desapercebudes, ara toca descobrir els secrets de les tortugues. El taller correrà a càrrec del veterinari Joan Pereyra i tindrà lloc dissabte a les 12:00 a can Casals, la seu del GEN.

Si estau interessats, inscriviu-vos a: educaciogen@gmail.com. Totes les activitats del cicle Viu la Natura! vine a can Casals seran gratuïtes i amb l’aforament limitat.

Abans el proper dijous tenim una activitat d’orientació laboral orientada als joves que tinguin curiositat per conèixer les oportunitats laborals relacionades amb el medi ambient a la nostra illa. Es desenvoluparà a traves de ZOOM el dijous 26 a les 17:00 i contarem amb tècnics, ONGs, educadors ambientals, investigadors, personal autònom i altres professionals del sector, que ajudaran als joves a resoldre dubtes i aclarir el seu camí laboral.

Participants del taller de liquens
Participants al taller de liquens

Eivissa, 23 de gener de 2022
GEN-GOB