III Congrès d’ornitologia de les terres de parla catalana (COTPC)

Ja està en marxa l’organització del III Congrès d’ornitologia de les terres de parla catalana (COTPC). Desprès de les dues primeres edicions celebrades a Barcelona i Maó respectivament, toca ara a Burjassot (València) ser la ciutat anfritriona del congres que organitzent les principals entitats vinculades a l’ornitologia com l’Institut Català d’Ornitologia (ICO), la Societat Valenciana d’ornitologia (SVO) entre d’altres. Entre els organitzadors també hi ha representació balear a traves de la SOM (Societat Ornitològica de Menorca) i com no el Grup Balear d’ornitologia (GOB).

aquesta III edició del COTPC tindrà lloc entre el 29 i 31 d’octubre i ja pot fer-se la tramitació per l’inscripció. El fil conductor d’aquest 3r COTPC serà la distribució i evolució de les poblacions d’ocells i sabem que s’estàn preparant algunes sorpreses.

Si ets aficionat als ocells aquesta és una fantàstica oportunitat per conèixer que estan investigant-se ara mateix al nostre voltant i conèixer altres persones interessades en aquest mon. Com a la resta de congresos es pot fer una ponència, presentar poster, fer tallers o simplement participar com assistent.

Podreu fer les inscripcions i trobar tota la informació al seguent enllaç:

http:cotpc.org

Eivissa, 29 de juny de 2022
GEN-GOBEquipo de naturaleza