El GEN-GOB es congratula amb l’inici de demolició de les obres il·legals a Casa Lola i agraeix als veïns l’esforç i lluita per aconseguir retornar la legalitat a la zona.

Fa uns dies es va comunicar que la demolició de les obres il·legals a Casa Lola era imminent i, finalment, ahir es va produir l’entrada a la finca. D’aquesta manera es dona fi a una situació que s’ha allargat molt més temps del que hauria estat raonable. De fet, al llarg de més de 12 anys s’han anat acumulant infraccions i activitats fora d’ordenació de forma escandalosa a aquest complexe il·legal.
La sensació d’impunitat d’alguns, en bona part abonada pel comportament permissiu de les administracions, fa que a l’illa d’Eivissa i l’indisciplina urbanística sigui encara un problema important, el qual necessita de la implicació de tots.

Per aquest motiu, és molt important destacar el paper del veïnat i entitats del municipi de Sant Josep de sa Talaia que durant gairebé 20 anys han denunciat la situació, mantenint la pressió davant les administracions i la propietat per tal d’aconseguir la restitució de la legalitat. Per tota la feina feta i la seua constància, des del GEN-GOB volem manifestar el nostre agraïment i felicitar-los públicament.

Com no pot ser d’una altra manera, també volem felicitar l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia per la feina desenvolupada al llarg de més de 10 anys per tal d’aconseguir les sentències judicials que han permès arribar a les actuacions iniciades ahir. Malauradament, el municipi de Sant Josep de sa Talaia, durant molts anys, ha estat conegutarreu per l’indisciplina urbanística al seu territori, però confiem que tal i com ha manifestat el batle Angel Luís Guerrero, la demolició de Casa Lola marqui un abans i un després a l’urbanisme josepí.

Eivissa, 10 d’agost de 2022
GEN-GOB