Avui per demà, punts fixos de recollida de signatures

Com ja sabreu, gràcies a l’impuls dels companys del GOB Mallorca hem iniciat una campanya per l’aprovació d’una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) al Parlament Balear: l’iniciativa de Llei de Benestar per a les Generacions Presents i Futures de les Illes Balears.

Ara l’objectiu és recollir el nombre de signatures necessàries per a poder defensar la proposta de Llei en el Parlament Balear i d’aquesta forma procedir a la seva votació per part dels partits polítics amb representació. De moment a l’illa d’Eivissa teniu disponibles punt fixes amb fulls de signatures a la Llibreria Mediterrània (avda. Espanya 70 ) i a la Fundació Deixalles (Avda. des Llauradors 49, poligon Montecristo).

Teniu tota la informació en relació a la proposta de Llei a la web d’avui per demà, que és el nom de la campanya d’aquesta iniciativa, però l‘objectiu és aconseguir que, per llei, totes aquelles normes, plans, programes i actes administratius a Balears avaluïn el seu impacte potencial i les repercussions tant positives com negatives sobre les generacions presents i futures. En resum, volem saber com afectarà la vida de les persones i al medi ambient l’impuls de tots aquells projectes que, per la seva magnitud poden condicionar de forma determinant l’entorn i la justícia social.

Eivissa, 12 de maig de 2022
GEN-GOB