El nostre projecte “Sense residus. Aprenem amb els nostres majors” guanya el premi Rezero 2023

Rezero és una de les més actives i reconegudes entitats que treballen per la reducció de la producció de residus al llarg de l’Estat Espanyol. Des de fa uns anys desenvolupa bona part de la seva feina a les illes Balears. Entre els seus programes per al foment i recolzament d’iniciatives que permetin avançar en la consecució d’una societat residu zero es troben els seus premis Rezero, que enguany complien la seva quarta edició a Balears.

El GEN-GOB gràcies al projecte Sense residus. Aprenem amb els nostres majors era finalista al premi en la categoria de entitat i finalment a la celebració de la gala el passat 1 de desembre s’ha comunicat que la nostra entitat ha estat guardonada amb el premi. Fins a Mallorca es van desplaçar per assistir a l’entrega de premis 7 de les dones participants al documental, així com n’Ana Serapio i la nostra companya n’Agnès Vidal.

Estem molt agraïts a totes les persones implicades en el projecte per la seva implicació i col·laboració i com no a Rezero i els membres del jurat pel reconeixement a la tasca que desenvolupem. Com no hem de felicitar als majors que molt generosament estan col·laborant amb el GEN-GOB per fer arribar als infants la importància de replantejar-se la forma de consumir i tractar de adoptar mesures de consum responsable i reducció de residus.

Aprofitem també per felicitar a la resta de premiats i finalistes.